ONZE PARTNERS

Wij werken met de beste partners om een optimale customer experience te creeren voor je klant

LEER ONZE PARTNERS KENNEN

Het doel van onze partners is, net als dat van ons, om de beste customer experience te bieden voor jouw klant. Leer onze partners kennen, en neem voor meer informatie contact met ons op!

Thuiswinkel Waarborg

Online shoppen doe je bij webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops het keurmerk voeren.

Read more

Zo weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare webwinkel.

NDL

Nederland Distributieland (NDL) is de vereniging van en voor de logistieke sector met meer dan 300 leden die de volledige logistieke keten vertegenwoordigen.

Read more

Nederland heeft de wereld veel te bieden op logistiek gebied en scoort consequent hoog op internationale ranglijsten. NDL heeft als doelstelling het aantrekken van logistieke investeringen en goederenstromen naar Nederland én de exportbevordering van Nederlandse logistieke kennis, kunde en producten naar het buitenland.

Tomahawk

Tomahawk is een performance online marketingbureau voor e-commerce bedrijven met groeiambitie. In Nederland én daarbuiten. Tomahawk helpt shops op weg naar winstmaximalisatie en effectieve groei in het buitenland.

Clonable

Wilt u een website of webshop in een andere taal? Met Clonable kunt u eenvoudig een website klonen naar een sub- of ander domein, waardoor u nog eenvoudiger uw diensten of producten kunt promoten bij anderstaligen.

ChannelEngine

ChannelEngine helpt webshops te integreren met alle belangrijkste internationale marketplaces. Het is een complete totaaloplossing om meer te doen met marketplaces.

Oct8ne

Oct8ne Dé software die realtime laat zien wat u verkoopt om zo de online winkelervaring te personaliseren en om uw omzet te verhogen met behulp van een visuele klantenservice.

Bol.com

bol.com Een van de grootste webshops/marketplaces van Nederland en België. Ondernemers kunnen hun producten via dit platform verkopen binnen verschillende categorieën.

 

Shopping Tomorrow

ShoppingTomorrow brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van inzichten voor de branche

Returnless

Returnless is een retouroplossing die webshops helpt met het automatiseren van het retourproces. Hierin geven we webwinkels grip op retouren terwijl we de consument een prettige retour ervaring bieden. 

Read more

Met Returnless kunnen webshops retouren sneller verwerken, kosten verlagen, de merkbeleving verhogen en bieden we meer inzichten in de retouren.

Tracey

Tracey biedt data-oplossingen aan die online verkopers in staat stellen om een verbeterde 'post-purchase' klantbeleving te bieden. Deze oplossingen bevatten onder meer 'near real-time' tracking van zendingen, customer service automatisering, en performance rapportage van vervoerders.

Partner worden? Neem contact op!

Meer dan 500 top brands vertrouwen op Salesupply

Contact

Contact