E-commerce customer care en fulfilment sinds 2008


Het verhaal van Salesupply begint in 2008, wanneer de oprichters van een internationale online shop hun internationale infrastructuur besluiten in te zetten als cross-border expansie service voor online retailers en brands. 

Met het winnen van diverse (inter)nationale awards is Salesupply door de jaren heen een toonaangevende service partner op het gebied van schaalbare e-commerce fulfilment - en klantenservice oplossingen geworden.

Vandaag de dag biedt Salesupply meer dan 500 online brands en retailers een wereldwijd netwerk bestaande uit x fulfilment centra in Europa, Noord Amerika en Azië en meertalige callcenters in drie tijdzones. Wil je net als Segway, Carhartt en BALR. je e-commerce business internationaal opschalen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Missie


Salesupply is ontstaan uit de ambitie om online ondernemers te helpen om internationaal succes te behalen. Nog steeds is het delen van onze kennis en infrastructuur ten behoeve van het internationale succes van onze klanten onze grootste drijfveer.

Meer dan 500 top brands vertrouwen op Salesupply

Contact

Contact