Dé Shopify Fulfillment partner

Gebruik je Shopify voor je online shop? Salesupply staat voor je klaar. De fulfillment services van Salesupply hebben een plug & play integratie met Shopify om een snelle en probleemloze installatie te garanderen. De geautomatiseerde orderafhandeling en inventory management systems zijn gestroomlijnd, waardoor de klantervaring frictieloos is en tegelijkertijd de kosten worden verlaagd. Zo kunt je je volledig focussen op de groei van je bedrijf.

Redenen om te kiezen voor Shopify Fulfillment met Salesupply

 • tickSnelle en gemakkelijke integratie van WMS met Shopify
 • tickGeautomatiseerde order fulfillment en inventory management systems
 • tickVerzending via bekende wereldwijde en lokale vervoerders
 • tickMeer dan 15 ecommerce fulfillment centers op 3 continenten
 • tickSnel en accuraat verzendproces
 • tickStandard local shipping in 1 tot 2 dagen overal in continentaal VS
 • tickLever aan 60% van Europa binnen 1 dag

Leer meer over Shopify Fulfillment services

Wat onze Shopify fulfillment services cover:


Order management

De consument klikt op 'kopen' en wij verpakken en verzenden de bestelling - snel en nauwkeurig - 7 dagen per week. Bij Salesupply verzorgen we het hele proces, inclusief het ontvangen, volgen, verzenden en retourneren van de bestellingen. Shopify integreert perfect met onze orderbeheersystemen.


Voorraadbeheer

Met Salesupply als je Shopify fulfillment partner, grijpen je klanten nooit naast je producten. Door de naadloze integratie zorgen wij voor de voorraadplanning, zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken over onder- of over voorraad, verliezen en tekorten.

24/7 realtime inzicht

Bij Salesupply heb jij de touwtjes in handen, daarom bieden we je 24/7 realtime inzicht in je fulfillmentproces. Met onze dashboard applicatie hebben onze klanten altijd het nieuwste inzicht in het fulfillmentproces. Daarbij heb je in het fulfillment-portaal toegang tot alle (dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse/jaarlijkse) fulfillmentrapporten.

Retourbeheer

Als je het goed doet, hoeven retouren geen enorme kostenpost te zijn. Bovendien kunnen retouren repeat sales en positieve mond-tot-mondreclame te bevorderen. Bij Salesupply kunnen we het volledige retourproces verzorgen, inclusief: terugbetalingen op dezelfde dag, geoptimaliseerde return-to-stock, en het opknappen en repareren van producten.


FbM-services, inclusief Amazon Prime

Bij Salesupply zijn we in staat om binnen 1 tot 2 dagen overal in de VS te bezorgen tegen een betaalbaar lokaal tarief. Daarom is Salesupply geaccrediteerd om FbM (Fulfillment by Merchant) aan te bieden, waardoor klanten gunstiger kunnen verkopen via Amazon Prime. Met FbM hebben webshops zelf de volledige controle over het gehele afhandelings- en verzendproces.

Shopify Plus

Salesupply biedt ook ondersteuning voor Shopify Plus. Heb je meerdere webshops? Geen probleem. Salesupply en Shopify Plus integreren naadloos. We kunnen eenvoudig meerdere webshops aan hetzelfde warehouse koppelen. Ons OMS maakt het mogelijk om één centrale connectie met het warehouse te creëren. Bovendien houdt het ook rekening met verschillende valuta's en btw-tarieven, wat vaak een uitdaging is voor Shopify Plus gebruikers.

'Case study: Rainkiss'

 Salesupply bespaart Rainkiss tijd door de Shopify plug & play solution.

 

 

Wie? Rainkiss verkoopt designer poncho's gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

 

Service: Rainkiss ervoer het gemak van het uitbesteden van fulfillment al voordat ze met Salesupply in zee gingen. De aansluiting van de Shopify-omgeving van Rainkiss met het WMS van de partner bleek echter niet optimaal. Bij Salesupply is de plug & play connectie van Shopify met het WMS snel en eenvoudig. Rainkiss werkt nu samen met Salesupply voor fulfillment in Noord-Amerika, het VK en de rest van Europa. Volgende punt op de planning is een fulfillmentlocatie in Azië, om zo Australië, Nieuw-Zeeland en de Aziatische markten te bedienen.

 

Lees hier meer over hoe Salesupply Bears with Benefits ondersteunt.

'Case study: Bears with Benefits'

Snelle en eenvoudige set-up van het WMS en de Shopify aansluiting

 

 

Wie? Bears with Benefits is een gummybeer-shaped vitaminesupplement.

 

Services: De koppeling tussen het Warehouse Management System en het Shopify-account van Bears was eenvoudig tot stand gebracht. Ze hadden direct realtime toegang tot het gebruiksvriendelijke WMS. De grootste uitdaging was het productassortiment van Bears. Ze hebben 10 SKU's en 46 verschillende bundels opgebouwd uit deze SKU's. Het was een uitdaging, maar Salesupply regelde dit zonder problemen.

 

Lees hier meer over hoe Salesupply Bears with Benefits ondersteunt.

FAQ

Bij de overweging om je fulfillment uit te besteden kunnen twijfels ontstaan. Dat is normaal. Lees hier hoe Salesupply ervoor zorgt dat jouw bestellingen on-brand zijn en op tijd bij de klant worden bezorgd, terwijl jij gedurende het hele proces op de hoogte bent.

Het uitbesteden van fulfillment kan veel groeiende ecommerce bedrijven ten goede komen. Hier zijn enkele belangrijke benchmarks om te controleren of je bedrijf klaar is om fulfillment uit te besteden aan een derde partij (3pl) zoals Salesupply:

 • tickJe hebt bijna geen voorraadruimte meer
 • tickJe besteedt meerdere uren per week aan het inpakken en verzenden van bestellingen
 • tickJe verzendt meer dan 1000 bestellingen per maand
 • tickJe kunt meer tijd gebruiken om je te concentreren op je core business
 • tickJe wilt niet investeren in warehouses, heftrucks, arbeid, etc.
 • tickJe wilt je verzendkosten verlagen (inclusief retourkosten) en je wilt de levertijden verlagen

Voor Salesupply is het van groot belang dat onze klanten ‘in control’ zijn. Alleen zo kan de samenwerking echt een succes worden. Dit is hoe wij dit bereiken:

Dashboard applicatie . We hebben een dashboardapplicatie ontwikkeld waarin klanten realtime inzage hebben in het fulfillmentproces.

Fulfilment-portaal . Als klant heb je volledige toegang tot ons Fulfillment-portaal waar alle rapportages (dag/week/maand/jaar) terug te vinden zijn.

Overleg. We plannen wekelijks of maandelijks calls in met onze klanten. Tijdens deze calls bespreken wij het gehele proces, wat de voortgang is vergeleken met de week/maand ervoor en welke mogelijke verbeterpunten we hebben ontdekt.

Salesupply controleert elke ochtend de bestellingen van de vorige dag (dezelfde dag voor same-day delivery): zijn al deze bestellingen correct verwerkt en verzonden? Zo niet, dan geven wij in onze terugkoppeling naar de klant onmiddellijk aan waarom deze orders niet verzonden zijn, zodat zij dit op tijd kunnen terugkoppelen naar de consument. Zo blijft de klant én de consument te allen tijde op de hoogte van de voortgang, en heeft het fulfillmentproces een positieve impact op je customer experience.

Voor Salesupply is de optimale customer experience een speerpunt in de samenwerking. Het fulfillmentproces wordt zo veel mogelijk op maat gemaakt zodat dit perfect aansluit bij je merk en de positionering. Uiteraard hoort het bezorgmoment/de uitpakervaring daar ook bij. Daarom heb je als klant volledige inspraak in het fulfillmentproces.

 

Lees dit artikel voor een uitgebreid antwoord op bovenstaande vragen. Wil je meer weten over hoe wij als fulfillment provider omgaan met je bestellingen? Neem dan contact op.

Contact

Contact